side_banner

Nyudviklet Full Cover Silikone dækkeserviet til Antilop Stokke højstol

· 【Sikkert materiale】 Dækkeserviet til børnestole i silikone er lavet af 100 % fødevaregodkendt silikone, BPA-fri, PVC-fri, blyfri phthalaterfri.Småbørnsmåtten er sikker for din babys sundhed.

 

· 【Velegnet til Antilop Baby højstolsbakke】 Madfangende baby dækkeserviet passer perfekt til baby højstols bakke, vores børne dækkeserviet er en fantastisk ny babygave til at dække babystolens madbakke.

 

· 【skridsikkert design】 Fodermåtten til babyer er lavet af skridsikkert materiale, for at få tallerkener, skåle og kopper til at blive bedre på plads.

 

· 【Nem at rengøre】høj stol måttefor bakke gør det meget nemmere at fodre baby, bare tag det op og smid det hele i vasken eller læg det på toppen af ​​opvaskemaskinen, meget mere praktisk end at vaske den tunge bakke hver gang.

 

· 【Multi-brug】 Højstolsmåtten er ikke kun en perfekt fingermadmåttetil babybly fravænning, men også bordmåtte rulles nemt sammen til spisning på farten og fungerer som bordskåner.

 

· 【HOLDBAR OG LET AT RENGØRE】- Disse dækkeservietter til babymad er ekstremt holdbare, genanvendelige madmåtter til børn fjerner det meste af rod.Børn kan spise af det og lave noget rod, uden at jeg skal bekymre mig om det er fra et beskidt bord.Disse madservietter til børn, der er nemme at rengøre og tørre af med en fugtig klud og tåler opvaskemaskine og har ikke haft nogen problemer med falme.

· 【UNIQUE SHAPE PLACEMAT】 - Sødt design gør måltiderne sjovere for børn.Børnsilikone dækkeservietmed hævede kanter hjælper med at holde rod under hvert fodringstrin, holder de fleste spild og små krummer på overfladen.dækkeservietter hjælper med at udvikle selvstændige spisefærdigheder, giver en ren spiseoverflade til små børn.Størrelsen passer perfekt i enhver højstol og er ekstremt skridsikker på de fleste overflader.

 

Vi udvikler forskellige typer silikone og plastik, velkommen til at kontakte os for at få mere information.


Post tid: Mar-18-2022